CZ
RU
DE
EN
A szerzőről

Beszélgetés a 
szerzővel


A könyv tartalma
Válogatás a 
fejezetekből

Könyv vétel 
Kezdőoldal


SK
HU
© Natalia de Lemeny Makedonova
Bolygónk a fordulat korához közeledik, amikor új világ születik. Nem keletkezhet a régi talaján, mert nagyon másfajta lesz.
A mai embernek tudnia kellene, hogy a jelenlegi katasztrófikus változások nem a véletlen művei, hanem törvényszerű történésekkel vannak meghatározva az új nemzedék javára.

Beszélgetés bevezető helyett:


        - Elárulná az olvasóknak, hogy miért határozott könyvet írni az örök törvényekről?
Örülök, hogy ezt a kérdést tette fel. Szeretném, ha az olvasó mindjárt a kezdettől tudná, hogy nem én vagyok a szerzője ennek a bölcsességnek, amellyel fokozatosan megismerkedik. Jómagam sohasem határoztam volna el egy ilyen könyv megírását. Ez nekem túl merésznek tűnt volna.

        - És mégis megtette. Mi vagy ki adott önnek erre ösztönzést?
Ha bizalmasan megvallanám az olvasóknak, hogy milyen módon lett velem közölve ez a feladat, senki sem hinne nekem. A materialisták azért nem, mert nem rendelkeznek elegendő információval a szellemi történésekről, a különböző vallási irányzatok hívei pedig félelemből, hogy véletlenül se legyenek “elcsábítva” a saját útjukról.

        - Így tehát nem tudjuk meg, hogy ki szólította fel a könyv megírására?
A figyelmes és fogékony olvasó ezt közvetlenül az olvasás közben tudja meg, és egyúttal felfedezi az eredeti forrást is.

        - Ha már létezik információforrás - kútfő, miért kellett egy másik változatot írni?
A német szerző eredeti könyve csak szellemileg fejlett egyéneknek volt szánva, akik komolyan keresik az élet igazságát és értelmét. A hétköznapi emberek számára -akik teljesen el vannak foglalva a földi gondokkal- olyan, mintha le lenne pecsételve. Nem tudják megérteni, mert koncentrációt és sok időt igényel.
Mivel közeledik a régi ígéretek beteljesedésének, de minden helytelen pusztulásának az ideje is, fényt kell derítenem a forrásra, amely összefügg e változások megvalósításával.

        - Nem lenne elég felhívni a figyelmet az eredeti kútfőre?
Nem, az már régóta szabadon elérhető, de ezidáig ismeretlen és megnemértett maradt. Az én feladatom ezt új, könnyebb formában hozzáférhetővé tenni, hogy az olvasó az alapvető információk elfogadása után -amelyek itt leegyszerűsítve vannak tálalva- érdekelve legyen ezek kiegészítésében.

        - Elgondolkozott-e már azon, miért éppen ön kapta ezt a feladatot?
Természetesen. Eleinte meg voltam lepődve, hogy én, volt materialista, szellemi feladatot kaptam. Fokozatosan tudtam meg a küldetés részleteit, és azt is, hogy a megfelelő időben csak emlékeztetve lettem, hogy teljesítsem. Addig az eredeti könyvet nem ismertem, bár állandóan kerestem az “univerzális” igazságot és igazságosságot. Csak miután elmélyedtem ebben a forrásban, mely választ adott minden kérdésemre, éreztem kimondhatatlan hálát azért, hogy folytathatom az ismeretek terjesztését.

        - Kinek van szánva tulajdonképpen az ön könyve, ha már az elején kizárta a materialistákat, és más szellemi irányzatok híveit is?
A könyvet elérhető formában írtam a “nyitott” materialistáknak, de az idealistáknak is, akik logikus és egységes képet keresnek a világegyetemről és az emberről.

        - Mit vár a könyv kiadásától?
Tudom, hogy senkit sem győzök meg valami újról, ha saját maga nem akarja. Csak közölnöm kell az emberekkel, hogy van itt valami, ami segít nekik megérteni a jelenlegi káoszt, és felkészíti őket a várt változásokra, amelyek bekövetkeznek. Ez egy ajánlat. Önökön múlik miként fogadják el.
Beszélgetett a szerkesztő
Magdalena Sedlackova

Támogass minket

ABD-RU-SHIN 
Az Igazság Fényében
- Grál Üzenet


A Fényből fogadtatott 
2018. február 10-én 

A Fényből fogadtatott 
2018. július 22-én 

A Fényből fogadtatott 
2018. szept. 20-án 

Kozmikus kapcolat-
mentési művelet
George Adamski, 1967